Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

sheandhim

National Public Radio, eller NPR, har måske nok et ry for at være lidt fesent og kedeligt i forhold til de kommercielle Amerikanske radiostationer, men deres hjemmeside fejler absolut intet. Der kan man for eksempel få lov at streame hele det kommende album med M. Ward – det er ham til venstre. “Hold Time”, som albummet hedder, rammer ellers først butikkerne d. 17 februar.

Albummet bliver blandt andet gæstet af indie-søde Zooey Deschanel, – det er hende til højre – som synger sødt indie kor på skæring #2. Og i den anledning skal det nævnes at der også ligger en hel koncert med She & Him på siden, men den må du altså selv finde. Så hvis du har lidt tid at slå ihjel i weekenden, så er NPR.org ikke noget dumt sted at starte.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Mette
January 25, 2009 kl. 13:36

Apropos NPR, så kan man (gratis) abonnere på deres podcasts på iTunes, hvor man kan få en masse gode hele indie-koncerter. Conor Oberst, Radiohead, Of Montreal etc.

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS