Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

creakyboardsspillerimorgen

Nu vi er i gang med at hype Uzi & Aris danske miniturné, så er det måske værd at nævne, at opvarmningsnavnet i Århus, Creaky Boards, i sommers hævdede, at , da de engelske darlings komponerede Viva La Vida.

Frekvens-redaktionen har erfaret, at konfrontationer med Coldplay bedst tages på offentlige toiletter i det britiske, men Creaky Boards” forsøg med en tongue-in-cheek YouTube-video er nu også meget sjov.

Ønsker man at få forklaret sagen yderligere, kan det være, at der bliver mulighed for at stille et par spørgsmål til bandet i morgen på Musikcaféen.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Rasmus
January 30, 2009 kl. 20:40

Spørgsmålet er: Huggede de det fra Creaky Boards eller fra Joe Satriani? Begge påstår at stå bag melodien til Viva La Vida (i øvrigt et fedt nummer). Personligt synes jeg Satriani har mere at have det i, men om jeg tror Colplay bevidst har stjålet et eller flere elementer, er en anden historie…

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS