Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

kittywubarslermednyt

Det er ikke meget, vi har hørt til Kitty Wu, siden de forsvandt i kølvandet på deres tredje album, “Knives and Daggers” fra 2005, men nu skulle de endelig være i færd med at indspille album nr. fire. Den endnu navnløse plade er produceret af bandet selv og vil blive udgivet på A:larm senere på året.

I årene, der er gået, er Kitty Wu blevet reduceret til en trio, eftersom bandets svenske bassist, Samuel Helles, har valgt at sige farvel til den danske alternative rockscene. Bandet udtaler herom:

“Bruddet var et stort tab, men foregik i al venskabelighed, og vi respekterede Samuels beslutning, om end modvilligt. Det var et chok at se den oprindelige enhed splitte op, og det tog os det meste af et år at se det i øjnene. Men da støvet lagde sig, stod vi i en situation som tvang os til at gentænke bandets lyd og udtryk Det kastede en stor energi og frihed ind i processen, og der er en massiv elektricitet omkring denne plade.”

Du kan følge med i tilblivelsen af albummet på henholdsvis MySpace og YouTube.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Christian
March 8, 2009 kl. 21:12

Man kan også følge dem på Twitter: http://twitter.com/kittywumusic

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS