Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

figurines2

Så er det i aften at DR 2 blænder op for sit nye musikprogram, Backstage med Camilla Jane Lea som vært. Ideen bag programmet er at to kunstnere spiller det man vist kalder optaget live, dvs. at programmet er pre-indspillet men det man ser er altså live i optagelses øjeblikket (hvis jeg har forstået konceptet rigtigt). I det første program er det Figurines og Tim Chistensen der er gæster, siden hen følger konstelationer som Hej Matematik/A Kid Herafter, Spleen United/The William Blakes og Sune Wagner/The Broken Beats. Inde på DR Musik er der en hel side dedikeret til programmet, her kan man bl.a. se Tim Christensen og Christian Hjelm forsøge at gætte hvad den anden har stående i pladesamlingen. På samme side kan man faktisk allerede nu se hele programmet, så hvis man har planer lørdag aftener kl 19:30, hvor programmet bliver vist, så kan man jo passende smutte der forbi og se programmet.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS