Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Egentlig var det tanken at bringe Michael Jacksons klassiske Thriller-video, i lyset af hans tilbagevenden til virkeligheden… ish. Men siden han/hans pladeselskab ikke tillader at man placerer videoen uden for Youtube, har com och ar 100% korrekt enligt den elementara Blackjack strategin. vi da bare fundet en langt bedre video, der også har et lidt overnaturligt skær.

Lemmy der crasher gennem en gipsvæg på en motorcykel, drøner rundt med sin bande, bliver fanget af politiet, smidt i den elektriskestol og efterfølgende forlader sin grav, på selvsamme motorcykel – det er svært ikke at være enige med beskrivelsen: “greatest metal video ever”.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS