Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

elliot-smith

Så er der godt nyt til Elliot Smith fans. Fra fredag den 13. marts og en uge frem viser Pitchfork.tv dokumentaren “Strange Parallel” om Elliot Smith. Filmen er optaget i 1998 og følger, sjovt nok, Elliot Smith og indeholder en række interviews med venner og bekendte af Smith, bl.a. Gus Van Sant, som instruerede Good Will Hunting hvorfra Elliot Smiths sang Miss Misery var nomineret til en Oscar for bedste sang.

Titlen “Strange Parallel” stammer iøvrigt fra et citat fre en bartender, som fortalte at han kunne mærke en “strange parallel” imellem sig selv og Elliot Smith, da han mødte ham.

Se “Strange Parallel” hos Pitchfork.tv

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS