Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

President of the USA på Train

9/11
Presidents of the United States of America leverede varen på det godt fyldte Train. De kendte numre fra debutalbummet blev uhøjtideligt fyret af, og det var tydeligvis det folk var kommet for at høre.

Frontmand Chris Ballew var meget aktiv på scenen og spredte en god stemning – spilleglæden er åbenlys. I dag er der kun 2 af de 3 originale medlemmer tilbage i bandet, men det betød ikke noget for helhedsindtrykket, bandet spillede godt sammen og det var en underholdende aften.

Præsidenterne har ellers ikke gjort meget væsen af sig siden midten af 90′erne. De mest markante bidrag fra deres side har været, Trevor Horns (The Buggles) Video Killed the Radio Star fra soundtracket til The Wedding Singer, og deres cover af Cleveland Rocks, der blev brugt som titelsang for tv-serien The Drew Carey Show. Video Killed the Radio Star blev også leveret som et af ekstranumrene til gårdagens koncert.

På det seneste er det eneste fra statsovehovederne fra Seattle, der er dukket op på min radar, at man kan købe et program til sin iPhone, som for $3 giver adgang til hele deres bagkatalog. Selv om de på scenen er ret traditionelle følger de altså med tiden, aftenen før koncerten i Århus lykkedes det da også trommeslageren at lave en twitter post midt i en sang.

Alt i alt en underholdende aften, mest i nostalgiens tegn.

Anmeldelse af Peter Lorenzen. Billedet er fra adpowers på flickr

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS