Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

roskilde2

Så oprendt dagen som mange musikelskere har ventet på, dagen hvor Roskilde offentliggør deres (næsten) komplette program.

Roskilde Festivalen har idag offentgjort 74 nye navne, hvilket bringer det samlede antal af artister på årets festival op på 151. Hovednavne på årets festival bliver; Nick Cave & The Bad Seeds, Coldplay, Oasis, Nine Inch Nails, Pet Shop Boys, Trentemøller, Slipknot og Kanye West.

I “mellemgruppen” finder man navne som; Fleet Foxes, Fever Ray, Eagles of Death Metal, Madness, Lil’ Wayne, Malk De Koijn, Röyksopp, Lucinda Williams og Yeah Yeah Yeahs.

Nederst på plakaten med småt kan man også finde gode navne som; Lily Allen, …And You Will Know Us By the Trail of Dead, Black Dice, Cola Freaks, The Dodos, Friendly Fires, Frightened Rabbit, Gang Gang Dance, Glasvegas, M. Ward, The Pains of Being Pure at Heart, White Lies og Jenny Wilson.

På den vis burde der være noget for enhver smag på et, efter min mening, særdeles kompetent festival program. Personligt glæder jeg mig i særlig grad til at se Nick Cave & The Bad Seeds, Kanye West, Fleet Foxes, Fever Ray, Malk De Koijn, Yeah Yeah Yeahs og M. Ward, lad os høre i kommentarerne, hvad du synes om årets program, og hvad du gerne vil se.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
T-H
April 16, 2009 kl. 14:13

Det er jo glimrende.
Jeg var klar til at betale RIGTIG meget for en NIN-billet, men nu får jeg både Nick Cave, M. Ward og meget andet wannasee med.
Der er navne, der har været på ønskelisten og også en del, jeg aldrig har hørt om før – så perfekt Roskilde-program!

Roy
April 17, 2009 kl. 9:14

Jeg synes virkelig også det er et stærkt program i år. Jeg skal desværre ikke med, men både Down og M.Ward har stået på min ønskeseddel i nogle år efterhånden.

Nicki
April 17, 2009 kl. 20:58

Vel nok det værste Roskilde program, jeg kan huske at have set, hvis man som jeg hovedsageligt er til post-punk, støjrock, shoegaze, low-fi og the occasional indie pop/rock band.

Jeg tager nok afsted under alle omstændigheder, men årets store musikoplevelse regner jeg med at få på Primavera, hvor der vel er 20-25 bands, som jeg ville juble over at se på Roskilde programmet!

http://www.primaverasound.com/

Peter
April 18, 2009 kl. 16:07

Jeg er enig i at Primavera programmet er out of this world, men man finder jo faktisk også en hel del navne som også er på Roskilde i år, og endnu flere som var på Roskilde sidste år.

Anders O
April 20, 2009 kl. 11:32

Jeg har også hylet over programmet, som jeg mener er vildt uambitiøst.

Men kigger man lidt nærmere på de enkelte navne, så er jeg da sikker på, at jeg kunne få en fest ud af det alligevel.

NIN, Nick Cave, Pet Shop Boys, Frightened Rabbit, Malk, The Mars Volta, Fleet Foxes, Friendly Fires, M. Ward, Håkan H, Yeah Yeah Yeahs (eneste band med kvindelig forsanger, jeg pt kan døje) osv.

Forholdet mellem kroner og kvalitet går dog ikke helt op, så der skulle tilføjes et par klassenavne her til sidst, før jeg kunne lokkes afsted (og en babysitter, en større lottogevinst, hotelværelse, privatchauffør osv.)

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS