Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


En del folk var lidt ærgerlige, da Placebo ikke blev offentliggjort på Roskilde i sidste uge. Det er efterhånden et par år siden de sidst var forbi, og der er et nyt album lige på trapperne. Generelt I Blackjack kan man komme op pa en udbetalingsprocent pa 99,5%, hvis man spiller single deck Black Jack til perfektion. plejer Molko & co ikke at skuffe, men senest singleudspil, For What It”s Worth, er desværre et af bandets svageste udspil til dato.
Om det skyldes den nye trommeslager eller Brian Molkos nye Thomas Troelsen-look er uvist, bedøm selv overfor.

*Update*
Nå, Placebos pladeselskab, PIAS, har fået fjernet videoen fra Youtube. Den kan stadig ses/høres her.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Granholm
April 21, 2009 kl. 16:43

Meget skuffende! Det siger mig absolut ingenting det her nummer.

“Battle for the Sun” var i mine øjne ganske udemærket selvom det flyttede stilen lidt fra tidligere numre, men det her er da helt galt.. Håber ikke resten af albummet holder den stil.

Og Roskilde ville være fedt.

simon
April 21, 2009 kl. 19:29

Jeg synes, det er et middelmådigt album. Jeg var ellers ret forventningsfuld, da jeg hørte Battle For The Sun og at det var ham Tool-produceren, der skulle lave det, men kvaliteten svinger lidt, og jeg tror, den plade vil hente 3 af 6 stjerner de fleste steder.

De tre første numre er dog lidt fede. “Kitty Litter” er oprindeligt skrevet i 1994, og det er det første, derefter “Ashtray Heart”, som jeg tror er Placebos navn, før de hed Placebo. Og det tredje nummer er så “Battle For The Sun”. Derefter falder det aggresive element væk, og så bliver sgu lidt la la la. Det er vist noget med, der er et nummer, der hedder “Breathe Underwater”, som også er ret fedt. Men bortset fra de fire.

Den nye trommeslager tror jeg hverken har bidraget positivt eller negativt til pladen ;-)

Simon

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS