Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

iron-wine

Den 19. maj undsender Iron & Wine dobbeltalbummet “Around The Well” som består af sjældenheder og ikke tidligere udgivet materiale, der iblandt cover sange af The Postal Service og The Flaming Lips. På albummet finder man også en af mine personlige all-time yndlingssange, The Trapeze Swinger. Sangen blev lavet til filmen “In Good Company” og har indtil dk guider vi dig igennem de forskellige former for blackjack regler , forklarer dig Blackjack regler for de forskellige spil, l?rer dig at t?lle kort, giver dig 48 forskellige blackjack regler charts og sorger for det bedste udbud af online blackjack regler bonusser. videre kun været tilgængelig på dennes soundtrack (og Itunes). For at markere udgivelsen har Sub Pop nu lagt The Trapeze Swinger ud på deres hjemme side til fri download.

Vi har at gøre med en over 9 minutter lang, langsom sang af helt ubeskrivelig skønhed, så gør dig selv en tjeneste og smut forbi Sub Pop og hent en af verdens smukkeste sange. (nu man er derovre kan man også finde ting med Fleet Foxes, The Vaselines og Handsome Furs)

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Peter
April 28, 2009 kl. 23:19

Ydermere kan man i øjeblikket finde en række alternative indspilninger af sangene fra The Shepard’s Dog inde på Iron & Wines hjemmeside.

Martin
April 29, 2009 kl. 0:20

Helt fremragende sang er det. Iron & Wine er i det hele taget fantastisk. Uheldigvis kom en kammerat til at påpege, at det kunne være sjovt, hvis det var Troels Abrahamsen på indlæggets billede. Oh. Ak!

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS