Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Undertegnede har i flere år forsøgt at hype engelske Nine Black Alps, uden at de på nogen måde er blevet hvermands eje her i landet. Nu får de dog et skud mere i forbindelse med at de tilsyneladende snart udgiver album nummer 3.

Førstesinglen Buy Nothing er på gaden, og kan meget passende downloades ganske gratis på deres hjemmeside. (mod udlevering af din email adresse)

I min anmeldelse af bandets forrige plade brokkede jeg mig over at de havde skruet lige lovlig langt ned for guitarerne, men jeg skal love for at de er blevet skruet op igen nu, så Buy Nothing faktisk er noget af det mest larmende de har lavet til dato. Hvorvidt det er en god idé må du i første omgang selv bedømme, men sikkert er det at du kan se videoen til nummeret ovenfor. God fornøjelse.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS