Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Det er lidt pinligt, at vi ikke har fået annonceret, at der i slutningen af marts kom et nyt album fra nordirske Therapy?, der ellers har en stor stjerne hos Frekvens. Det er ikke mindre en tolvte album fra Andy Cairns og hans posse.

Pladen hedder “Crooked Timber”, en titel bandet har gaflet fra Emmanuel Kant, og de har bevaret deres sorte humor, blandt andet med en sangtitel som I Told You I Was Ill, som Therapy? har lånt fra Spike Milligans gravsten.

For et par dage siden brokkede vi os over den noget kedelige single fra Placebo. Den seneste single fra det nye Therapy? album, titelnummeret Crooked Timber, kunne tilgengæld have været et fremragende Placebo track. Ta’ et lyt ovenfor.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Roy
April 25, 2009 kl. 1:11

Det er sgu kræs for ørene. Den må jeg hellere få købt i en ruf.

T-H
April 25, 2009 kl. 14:49

DEJLIGT!

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS