Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

passion-pit-manners

De svært dansable Passion Pit kom meget ud af ingenting sidste år. Frontmand Michael Angelakos indspillede nogle sange som en gave til sin kæreste på Valentine’s Day. Det blev til “Chunk of Change” EP’en, der med tilføjelsen af det fremragende og smittende hit Sleepyhead endte med at blive udgivet af det herlige Frenchkiss Records. I år venter så udgivelsen af debutalbummet “Manners”, der varetages af Frenchkiss i USA og selveste Columbia i England. Albummet er ude d. 18. maj på denne side af Atlanten, og forventningerne er store.


Førstesinglen The Reeling var en anderledes sag, end mange havde ventet – og en modig én af slagsen. Denne anden single er mere direkte i sit udtryk, en anelse storladen faktisk. Men det klæder i høj grad Passion Pit, og Angelakos beviser igen (som han også har gjort det live), at han har en større stemme, end man lige skulle tro. Der er tale om et vaskeægte anthem. Lige nu kører sangen på repeat og har gjort det morgenen og formiddagen igennem – jeg tør næsten ikke tænke på, hvad den kan gøre om aftenen og natten.
Start dagen fornuftigt ledsaget af Passion Pit.

Lyt til Passion Pit:

Eller download som mp3:
Passion Pit – Moth’s Wings

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS