Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

hombrelobo_coversm

Hvis ikke man er plaget af frustrerende problemer med Flash, som ene og alene skyldes en helt fantastisk latterlig computer, så kan man efter sigende begive sig ind på Eels” MySpace-side og streame hele det nye album, “Hombre Lobo: 12 Songs of Desire”, som har officiel udgivelsesdato d. 2. juni.

YouTube har E og co. dog Nar du spiller blackjack , sa vil du bem?rke, at der er en dealer, og normalt mellem en og fem spillere. smidt tre videoer op, som giver et lille indblik i det nye album, og det tegner til at være lidt mere rock”n”roll (og varulvehylsagtig) end det forrige album, “Blinking Lights and Other Revelations”, bød på.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS