Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

grizzly_bear_veckatimest

På mørke dage vil mange musikromantikere anskue denne branche som én, der ofte kan forekomme kold og håbløs – og i øvrigt i gang med at grave sin egen grav. Som oftest kommer da et fantastisk band og redder dagen og troen på musikken.
Grizzly Bear har allerede begået, hvad mange indtil videre vil kalde årets album med “Veckatimest” (mange af disse smagsdommere vil nok anerkende hård konkurrence fra Animal Collective), og derfor har mediedækningen af dette album været ganske stor. Så stor at man på Europas største musiksite Drowned In Sound ligefrem har Grizzly Bear Week. Og her er der såmænd en lille artikel med… Ja, med Wendy Rossen, der er moder til Dan Rossen fra Grizzly Bear. Og hvor er det dog befriende ærlig og afvæbnende hyggelig læsning, hun giver os.

Det viser sig, at Wendy Rossen ofte sender sin søn de tanker og opdagelser, hun gør sig om musikken. Det hele startede med, at hun bare ville læse om sin søns musik på det store internet, og det endte så med, at hun begyndte at læse mere om denne såkaldte indie-verden og musik i det hele taget. Det er der kommet en masse kære (for det er, hvad det er) iagttagelser ud af. Såsom:

“You’re probably not that interested, but I’m still trying to understand what’s going on with the ‘record’ industry. Did you see that Radiohead is not charging anything for their new cd – it’s whatever you want to pay for it.”

Og hun har vel ikke en moders beskyttende væsen for ingenting:

“Feist said she toured 3 years with Let It Die! That seems a bit long. Her voice was more sandpapery on NPR, not exactly hoarse, but it sounds as though she should rest up a little. I actually bought The Reminder and am a big fan now. Love, Mom.”

Det kan anbefales at læse hele artiklen på Drowned In Sound.

Politiken satte i øvrigt med deres interview af Grizzly Bear lidt rygter i gang om en koncert på Roskilde Festival i år. Gruppen håber således selv stadig på at komme til at spille, og artiklen slutter med, at de “endnu ikke er bekræftet”. Fingers crossed – giv os Grizzly Bear og programmet er fuldt ud accepteret.

Fire sange fra det betagende og åndeløst smukke “Veckatimest” kan streames fra Brooklyn-gruppens MySpace.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Ulla
May 30, 2009 kl. 14:01

Uh, jeg glæder mig til at høre den plade! Det er virkelig sjovt det med moren der tager noter, hehe.

+ virkelig vellykket blogning fra DiS – det ville fanme være sjovt at kunne lave sådan noget. Så gir det lissom mening!

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS