Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Morrissey

Irske Morrissey er endnu engang blevet mavesur. Han beder nu sine fans om ikke at investere i de to box-sets, der indeholder singler og b-sider fra hans bagkatalog, som står til udgivelse i henholdsvis oktober og november. Det står skrevet på hans fanside True to You. Morrissey understreger, at bagmændene fra EMI/HMV/Parlophone ikke har rådført sig med ham i forbindelse med udgivelsen af de to box-sets, og at han ikke kommer til at modtage betaling for udgivelserne. Morrissey har tidligere haft samme problem med Warner, der udgav The Smiths på vinyl.

Det, hans fans går glip af, hvis de følger Morrisseys opfordring er (ifølge Undercover) boxsettet The 7″ Singles ‘88 – 91, der indeholder ti sange i kronologisk rækkefølge fra 1988 til 1991, som titlen også indikerer. Boxsettet vil komprimere Morrisseys karriere fra perioden umiddelbart efter bruddet med The Smiths. Heriblandt vil man eksempelvis støde på de populære hits Suedehead (fra Viva Hate) og Everyday is Like Sunday (fra Viva Hate). Det første boxset bliver udgivet d. 12. oktober.

På det andet boxset, der ifølge Undercover bliver navngivet The HMV/Parlophone Singles ‘91 – ‘95, kan man se frem til at høre titlerne: We Hate It When Our Friends Become Successful (fra Your Arsenal) og The More You Ignore Me The Closer I Get (fra Vauxhall and I). Dette set indkapsler Morrisseys halvfemser udgivelser, og forventes at stå klar på hylderne fra d. 12 november.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS