Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Aqua Frekvens

Den danske popgruppe Aqua vælger nu at censurere en bid af teksten i døgnmelodien Back To The 80’s. Det skriver B.T. i dag. Strofen det handler om er: “When M&M was just a snack, and Michael Jackson’s skin was black”; en strofe, der kan risikere falde meget uheldigt ud, nu hvor sangen skal stå sin prøve i udlandet. Det forholder sig således, at sangen blev skrevet allerede før Michael Jacksons død, og derfor er det først nu, gruppen ser den lille sarkastiske bid som et problem. Det, som teksten bliver ændret til, er “and Arnie ´told us ‘I’ll be back’”; det berømte Schwarzenegger-citat fra filmen Terminater. Bandet påpeger, at beslutningen om at ændre teksten helt og holdent er deres egen og ikke pladeselskabets. Teksten bliver efter B.T.’s artikel at dømme ikke ændret her i Danmark

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS