Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

weezer

Historisk set har der altid været en overflod af Weezer nyheder her på siden, til trods for at det vist er de færreste der har hørt deres seneste plader. Nu kommer der en ny i striben, som man håber kommer på højde med debuten, men som sandsynligvis nærmere bliver en ny Pinkterton.

Raditude er titlen på det nye opus, altså en blanding af ordene “Radical” og “Attitude”, hvilket jo i sig selv er ganske sjovt. Sjovere er det dog at Rolling Stone har set dette som en lejlighed til at gå igennem deres pladesamlinger, og finde andre eksempler på kunstnere der har opfundet deres egne ord.

Dette medfører kategorier der rangerer fra det aktuelle “Albums That Fuse Real Words To Form a Fake Word” (U2: Zooropa) til det mere fjollede “Album Titles That Sound Like Obscure Diseases” (Harry Nilsson: Nilsson Schmilsson)

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS