Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Lyt til HEALTh

De amerikanske støjrockere HEALTH spillede i går på Lygten i København, hvilket undertegnede desværre gik glip af. “Desværre” fordi kvartetten sidste år spillede en uforglemmelig koncert på Musikcaféen i Århus (og for ganske få mennesker) som del af deres Europaturné, der fulgte i kølvandet på deres selvbetitlede debutalbum, der modtog fornemme anmeldelser. Den 8. september er de så ude med deres nye album “Get Color” på Lovepump United.

Forudbestiller man det nye album, kan man med det samme downloade det. Og det kan kun anbefales. Pladen trækker mere i retning af de elektroniske elementer, de allerede på første album viste små eksempler på. Gruppen har da også turneret med Crystal Castles, ligesom de i år har spillet en del (og skal spille) med unge Pictureplane. Inspirationen fra kunstnere som disse gør sig særligt bemærket online roulette spelen ? Dit is Europese Roulette , het meest gespeelde casinospel ter wereld. på den nye plade, som dog har bevaret intensiteten fra debuten – det hele er blot mere helstøbt. Det fik vi allerede bevis for med førstesinglen Die Slow, der i øvrigt er blevet remixet af førnævnte Pictureplane.
De elektroniske elementer trækker til tider på inspiration fra 80″erne blandet med en mere nutidig produktion. Dette går stærkt hånd i hånd med de ofte spøgelsesagtige vokaler, som det bl.a. høres i Before Tigers og We Are Water.

HEALTH kræver måske i første omgang mere at lytte til end mange andre bands. Særligt hvis man ikke sædvanligvis er til støjende musik og en forkærlighed for tribalrytmer. Men tager man sig tid til at vikle sig ind i kompositionerne og de små detaljer, er det svært ikke at blive imponeret. L.A.-bandet bliver med “Get Color” en hel del større, end de blev med debuten – hvor de endda var blandt de bands, der blev skrevet og blogget mest om i 2007.

Lyt til Die Slow:

Lyt til We Are Water:

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS