Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Frekvens Crunchy2

Det danske uafhængige pladeselskab, Crunchy Frog, fylder snart 15 år, og det vælger de at fejre med udgivelsen af en CD, ”Saluting the Crunchy Frog-a-Logue”, samt et brag af en fest. På pladen kan man se frem til at høre 20-30 svenske og danske ikke-Crunchy artister, der synger cover-numre fra Crunchy Frogs efterhånden massive bagkatalog. Du kan blandt andet glæde dig til at støde på kunstnere som Choir of Young Believers, Baby Woodrose, Diefenbach, Who Made Who, Maria Timm, Asteroids Galaxy Tour, Figurines, I am Bones og The Blue Van. 

Pladen bliver udsendt d. 5. september, og ledsages som Slik ser denne gratis roulette strategi ut i praksis:Du satser $5 pa SORT – Tap – Du har tapt $5 tilsammenDu satser $10 pa SORT – Tap – Du har tapt $15 tilsammenDu satser $20 pa SORT – Vinn – Du har vunnet $5 tilsammenNy syklusDu satser $5 pa ROD – Vinn – Du har vunnet $10 tilsammenNy syklusDu satser $5 pa SORT…Klikk her og spill gratis roulette pa MrGreen!Og slik fortsetter du sa lenge du vil. sagt af en fest. Og hvilken fest! Her får man mulighed for at opleve en masse fede bands, såsom 18th Dye, Beta Satan featuring Asbjørn Auring Grimm, epo-555, First Floor Power featuring Jenny Wilson, Lars and The Hands of Lights, PowerSolo vs. Kim and the Cinders, Snake & Jet”s Amazing Bullit Band og The Tremolo Beer Gut. Aftenens DJ”s kommer til at bestå af Kim LAS, Jenny Wilson og Crunchy Staff. Du kan læse mere om arrangementet på Crunchy Frogs blog.

Du har nu mulighed for at opleve hele herligheden, da Frekvens udlodder 5 x 2 billetter til festen   Frog-a-logue CD”en. Alt du skal gøre er at svare på følgende:

Hvilket nummer bidrager det århusianske band I am Bones med til ”Saluting the Crunchy Frog-a-Logue”?

Send svaret til frekvens@frekvens.dk senest tirsdag d.1 september.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS