Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

rsz_oasis

Noel Gallagher forlod Oasis i går aftes d. 28 august. Det opdaterede Noel Oasisinet.com med i går aftes, efter bandet havde aflyst deres koncert i Paris. Han skrev:

“It”s with some sadness and great relief to tell All our instructors are DBS checked (formerly known as CRB) and undergo regular assessments to guarantee that our standard of driving instructor lessons and customer service is amongst the best in the country. you that I quit tonight. People will write and say what they like, but I simply could not go on working with Liam a day longer.”

NME  skriver på deres hjemmeside, at koncerten blev aflyst på grund af stridigheder mellem brødrene, i hvert fald var det dét, som arrangørerne i Paris annoncerede på storskærmen, da koncerten blev afblæst.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS