Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

rsz_rcontrol_cover

Den sjette oktober udgiver den danske duo The Raveonettes deres nye plade “In and Out of Control”, hvilken man har haft mulighed for erhverve sig en forsmag på hos henholdsvis Myspace og deres pladeselskab Vice Records” hjemmeside. Derudover har det ørehængende nummer “Last Dance” været ugens uundgåelige på P3. Nu kan man imidlertid anskaffe sig “Last Dance” kvit og frit som download på Entertainment Weeklys webside

Resten af pladen må man altså vente til oktober med at komme i besiddelse af, men ud fra smagsprøverne at dømme, er der lagt op Der findes forskellige former for regler til blackjack . til en gedigen omgang festmusik med en plade, der er mere poppet end det, mange måske forbinder med The Raveonettes. Det kommer sig formodentligt af, at bandet i forbindelse med indspilningen allierede sig med den gode Thomas Troelsen, som jo efterhånden står som Danmarks store pop producer. Ønsker man at være en af de første til at gennemlytte hele albummet, kan det allerede nu forudbestilles på iTunes.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS