Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

rsz_ryan-adams-ryan-adams-512930_1024_768

Den amerikanske singer/song writer Ryan Adams” musikalske karriere har været stillestående de sidste 8 måneders tid, men endelig (!) rører han atter på sig.

Ryan Adams, der ellers er kendt for at være yderst produktiv, erklærede tilbage i januar på sin blog , at han havde brug for en pause fra musikken og bandet The Cardinals, som han ellers Onlinecasinot fokuserar pa spelautomater, men har nastan 500 olika spel att valja pa, sa oavsett vilken typ du gillar kan du nog rakna med att bli nojd – de har blackjack , poker, baccarat, craps, roulette och sakert massor med spel jag inte ens hort talas om. havde arbejdet sammen med i  godt fem år.  Det skyldtes blandt andet, at han havde problemer med sit indre øre.

Nu lader det imidlertid til, at der igen er liv i den gode Adams, og at han heldigvis ikke formåede at lægge musikken på hylden. På hans nyoprettede hjemmeside lagde han i går en ny sang op ved navn “Happy Birthsday”, der i dén grad er et eller flere lyt værd.

Derudover kan det nævnes, at der i øjeblikket er 50% på Ryan Adams” merchandise store , hvor man for eksempel kan erhverve sig en plakat eller en t-shirt for den nette sum af $ 10.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Mette
September 9, 2009 kl. 12:00

NB: Sangen er allerede væk fra Adams’ egen hjemmeside igen, men den kan nu høres her: http://www.rawkblog.net/2009/09/new-music-ryan-adams-happy-birthday/

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS