Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

rsz_1mettedeath-cab-for-web

Stephenie Meyers filmatiserede roman New Moon, der er nummer to i vampyr-trilogien Twilight, rammer de danske biografer til november. På soundtracket til filmen finder man blandt andet Death Cab for Cutie med nummeret Meet Me On the Equinox, som nu Der findes dog en enkelt mulighed for at t?lle kort nar du spiller blackjack online. kan streames på bandets hjemmeside. Soundtracket tegner til at blive et ret fremragende et af slagsen, for udover Death Cab vil navne som Bon Iver og Thom Yorke optræde på CD”en.  

Bestiller man deluxe soundtracket på New Moons , får man – udover CD”en – blandt andet en Death Cab t-shirt, en New Moon plakat samt soundtracket i sin digitale version, til download 72 timer før releasen, oveni hatten.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS