Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


NFL-sæsonen startede i torsdags (Steelers sejrede med 13-10 over Titans) og fortsætter i aften/nat. Det er der al mulig grund til at glæde sig over, og glæden bliver ikke mindre, når man kan fejre begivenheden med denne samling af frygtelige musikvideoer begået af firserudgaver af forskellige footballhold.

Ovenfor kan du nyde den efterhånden legendariske Super Bowl Shuffle med Chicago Bears, men der er bl.a. også en Dallas Cowboys julesang og en særdeles tvivlsom rap af Jerry Rice og resten af 49ers at fornøje sig med. Horribelt og masser af talentløst rap.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS