Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

pavement_reunion

På “Dark Was The Night” albummet synger The National forsanger Matt Berninger på nummeret So Far Around The Bend om en pige som bad til at Pavement skulle finde sammen igen. Men nu kan pigen altså ifølge Pitchfork roligt indstille sine bønner.

Pavement spiller nemlig sammen om godt et år i Central Park, når de angiveligt går på scenen den 21. september 2010 til en velgørenhedskoncert, som bliver en del af den årligt tilbagevendende Summerstage festival, som består af en række forskellige kultur arrangementer som altså afholdes i Central Park i New York. Nå ja, og de er som regel gratis. For at citere Pitchfork så er der vist ikke andet at sige end “mark your motherfucking calenders”.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Klaus
September 16, 2009 kl. 21:02

Motherfucking Yes!

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS