Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

rrpodcast_rss_mic

Frekvens har netop opdaget websiden podbean.com, der er en side, med et væld af gratis podcasts, hvor man kan finde alt fra comedy til indiemusik.Står du eksempelvis og mangler et godt soundtrack til løbeturen, kan du gå ind og søge på websiden, og blandt andet finde frem  til podcastserien: “Indie Soup Runner: energetic indie music to power your workout”, og enten lytte til den direkte på websiden, eller du kan finde den i podcast biblioteket på iTunes, og derefter lægge den ind på din iPod. På ovennævnte podcast, hvor undertitlen lyder: Angry Rocker Chick Mix, erhverver man sig blandt andet sange med Yeah Yeah Yeahs og The Cliks. Du kan også gå ind og finde podcastserien “Indie Uprising”, og herved blive introduceret for en masse ny musik, du sikkert ikke kender til i forvejen. Mulighederne er mange, og så er det en fortræffelig måde at anskaffe sig en masse god og gratis musik på – helt lovligt!

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Mikkel
September 21, 2009 kl. 21:54

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS