Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

rsz_lilyallen1

Det er ingen hemmelighed, at vi er flere her på redaktionen, som er ret begejstrede for den britiske sangerinde Lily Allens underskønne charme og festlige popmelodier. Derfor er det med sorg i stemmen, at vi nu kan fortælle, at popprinsessen dropper sin karriere som sanger.

Man havde mulighed for at opleve Lily Allen på årets Roskilde Festival, og forhåbentlig benyttede man sig af den chance mens tid var, for nu udtaler hun, at sangkarrieren bliver droppet til fordel for de skrå brædder – nu vil hun give sit skuespillertalent en chance. 

I et interview med The Sun udtaler Lily Allen, at hun har trukket alt det ud af sin stemme, som potentialet nu engang rakte til. Hun synes sangkarrieren tærer hårdt på hende, og derfor er tiden inde til at udforske et helt nyt område. Allerede nu er hun startet til dramaundervisning, og til marts står den på fuldtids-skuespiller.

Lily Allens første rolle er allerede i hus, og det er sågar en hovedrolle i forestillingen “Reasons to be Pretty” instrueret af Neil LaBute. Forestillingen bliver opført i Londons Westend. Historien er leveret af B.T i dag.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS