Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

MOF-minix500

Folk supergruppen Monsters of Folk, bestående af Conor Oberst, Jim James, M.Ward og Mike Mogis (Bright Eyes) blev oprindeligt samlet tilbage i 2004 men bl.a. pga. diverse medlemmers heftige aktivitet med egne projekter er det altså først i år blevet til en indspilning af et egentligt album, således udsendte Monsters of Folk i tirsdags, den 22. september deres selvbetitlede debutalbum.

Soundvenue uddeler 5 stjerner til albummet og skriver bl.a. “De fire musikere skifter instrumenter mellem hvert nummer, hopper fra trommer til pedal steel og videre til mandolinen, roder det hele sammen og ender med et album, som måske ikke er helstøbt, men hvor talenterne brænder igennem. Så stærkt, at de blænder mig.“. Hvis man endnu ikke har samlet albummet op, er der nu mulighed for at lytte det igennem inden spareskillingerne skal op af lommen.
Inde hos Shangri-La Music, gruppens pladeselskab, har man nemlig mulighed for at høre albummet i sin helhed, derudover er det faktisk også muligt at vinde et vinyl eksemplar af albummet.

Monsters of Folk spiller iøvrigt på Vega søndag den 15. november.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS