Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

BobDylanSmileyBuzz-766579

Den 10. oktober møder Danmark Sverige i Parken i en meget afgørende VM kvalifikationskamp, men det er også den dato, det bliver offentliggjort hvem årets modtager af Nobelprisen i litteratur bliver. En dansker, professor Anne-Marie Mai, er allerede gået i kamp mod svensken ved at starte en meget aktiv kampagne der skal sende Nobelprisen i hænderne på ingen ringere end Bob Dylan, og det har der selvfølgelig været en del for og imod debatteren omkring. Sidste mandag var der så indkaldt til Bob Dylan seminar på Syddansk Universitet hvor diverse kloge hoveder kunne fortæller hvorfor Dylan selvfølgelig skal have den pris.

I den forbindelse havde Geiger sendt Frekvens favorit og Dylan kender CS Nielsen til Odense for at overvære slaget og det er der kommet en virkelig velskrevet, underholdende og informativ artikel ud af.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS