Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

the-mountain-goats

Jeg er svært glad for The Mountain Goats og kan derfor i disse dage gå og glæde mig over at de har et nyt album på gaden. Det nye album bærer titlen “The Life of the World to Come” og sangene er baseret på, og navngivet efter 12 pasager fra Biblen.

I tirsdags besøgte John Darnielle så The Colbert Report, og det kom der et ganske fint interview ud af, hvor man bl.a. kan høre lidt om bjerggeders selvmorderiske selvtillid (se klippet og du vil forstå). The Mountain Goats spiller også nummeret Psalms 40:2.

Steven Colbert erklærer sig i starten af interviewet fan, og som en ekstra bonus kan man i øjeblikket streame hele “The Life of the World to Come” på Colberg Nation.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS