Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

January Jaunt

5/11

January Jaunt blev dannet i 2004 og debuterede i 2007 med albummet ”Echoes and Stills”. Bandet har turneret i Sverige, Norge, Tyskland og Danmark, og deres første singleudspil ”Try” fra debutpladen er blevet spillet på utallige amerikanske videostationer.

Nu har January Jaunt imidlertid udgivet en EP ved navn ”The Polar Shift”, og er i selvsamme forbindelse gået hvert til sit på det grundlag, at de manglede inspiration. Det er måske ikke den bedste reklame at sende med en nyudgivet EP, og manglen på inspiration synes da også at skinne igennem på albummet.

January Jaunt tager sin lytter med på en tung og melodiøs rejse gennem seks numre, som desværre flyder ud i én monoton afgrund af ligegyldighed. Det er selv efter flere gennemlytninger svært at skelne den ene sang fra den anden, med undtagelse af EP”ens Noen online spilleautomater har progressive Casino jackpotter, det betyr at hver gang en spiller spinner hjulet sa vil et lite belop bli lagt til potten og nar en spiller tilslutt vinner jackpotten sa vinner de hele denne potten. sidste sang, ”Monocromatic”, der, som det eneste nummer, skiller sig ud ved at være et mere up-beat og iørefaldende nummer.

Forsanger Ole Gundahls vokal er ikke at sætte en finger på, og der er undertiden en lighed mellem hans og Muse-forsangeren Matt Bellamys stemme, navnlig når Gundahl bryder ud i melodiøs og følelsesladet falset, eksempelvis i nummeret ”Rubble”. Til tider er der også paralleller at drage til et band som svenske Tiger Lou, både vokalmæssigt og i stilmæssigt, for eksempel ligger store dele af tonerne i JJ”s ”The Heroic Them” tæt op ad Tiger Lous ”The Loyalist”.

Alt i alt emmer musikken på ”The Polar Shift” af, at der står dygtige musikere bag, som kan deres håndværk. Problemet ligger primært i EP”ens manglende variation, hvilket bevirker, at den kommer til at fremstå flad, hvilket meget vel kan skyldes bandets manglende inspiration.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS