Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

rsz_pavement

Frekvens meddelte for nyligt den glædelige nyhed, at indiebandet Pavement er blevet genforenet. Forleden annoncerede Pavement sin første europæiske koncert efter gendannelsen, hvilken kommer til at finde sted på O2 i London den 11. maj næste år, og billetterne blev revet væk.

Nu er det imidlertid blevet offentliggjort, at Pavement gæster den spanske festival Primavera Sound Festival, hvilken løber af stabelen fra den 27-29 maj 2010. Med andre ord får de, der ikke var hurtige og heldige nok til at erhverve sig en billet til koncerten i London, altså endnu en chance. Men lur mig, om ikke også man skal være rap på tasterne for at akkvirere sig en billet til Primavera. Man kan læse yderligere oplysninger om festivalen på deres officielle hjemmeside.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS