Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Julen sig nærmer, og det kan i særdeleshed mærkes indenfor musikkens verden, hvor der bliver udgivet juleplader, jule dvd”er og opsamlinger ind ad en kant. Hertil kan nu føjes endnu en nyhed. Den klassiske julesang “Do They Know It”s Christmas” er blevet genindspillet flere gange af forskellige musikere for at tjene til velgørenhed. Første gang berigede blandt andet Bono og David Mange af spilleautomater ne korer ogsa med progressive jackpotter, sa for den heldige er der chance for de helt store gevinster. Bowie sangen med deres stemmer, og på sidste indspilning fra 2004 optræder bl.a. Dido og Chris Martin. Nu barsler det canadiske band Fucked Up imidlertid med en ny udgave af sangen, og sangen bliver forvandlet til noget, man kan kalde indbegrebet af indie, da bands som Vampire Weekend, Broken Social Scene og Yo La Tengo giver den som det nye Band Aid.  

Det er endnu uvist, hvornår sangen kommer på gaden, men indtil da kan man lytte til 2004-versionen her på siden, inden man meget snart bliver bombarderet med den på diverse radio-kanaler.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS