Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

BSP

Det tyder på, at indierock/-pop bandet British Sea Power snart har deres femte album på gaden. Noble, der er bandets guitarist, skriver på bandets blog, at de på nuværende tidspunkt har hele femten nye numre klar til det kommende album, som bliver efterfølgeren til soundtracket “Man of Aran”. Noble nævner også, at Graham Sutton, der var med til at producere British Sea Powers album “Do You Like Rock Music?” fra 2008, også giver sit besyv med på dette album. Sutton er eftersigende flyttet ind på samme gård, som bandets forsanger, Yan, har boet på det sidste år, og Noble forklarer, at det er her, albummet ligeså stille udvikler sig.

Det er endnu uvist, hvornår pladen forventes udgivet eller hvad albumtitlen bliver.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS