Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Glastonbury

Mange musikelskere bevæger sig hver sommer hele verden rundt  for at gæste forskellige festivaler. UK Festival Awards er musikkens eneste svar på Oscar-uddelingen, hvor en række store, mellemstore og små festivaler verden over bliver puttet i kasser efter størrelse og genre. Herefter kan festivalgængere stemme, og priserne bliver i retfærdighedens tegn uddelt efter størrelse, således at også de små festivaler har en chance. Denne prisuddeling fandt sted i aftes.

Prisen for den bedste store festival i 2009 gik til Glastonbury festival, hvor prisvinderen for den bedste middelstore festival blev Bestival. Beach Break Live hev prisen ind for bedste lille festival.

2009″s bedste oversøiske festival gik til irske  Oxegen Festival. Til denne Dette skyldes det faktum, at flere online casino er tilbyder spillere muligheder for at spille, som ellers har v?ret utilg?ngelige indtil nu. var et par af Frekvens” skribenter til stede, og man kan læse om oplevelserne fra fredag, lørdag og søndag.

Uddelingen foregår således, at de forskellige festivaler tilmelder sig selv, bliver kategoriseret, og kommer på en lang liste. Herefter stemmer deres fans, og de, der får det bedste resultat, havner på den endelige nomineringsliste. Desværre var Roskilde Festival ikke blandt de nominerede. Om det skyldtes, at den ikke var tilmeldt, eller om det var fordi, den ikke var god nok, kan man kun gisne om, men umiddelbart vil jeg gætte på det første.

Se flere vindere på showets egen hjemmeside.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS