Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Dele af Frekvens redaktionen har i længere tid hypet det amerikanske band Ok Go, som ellers har ladet vente på sig med deres tredje album. Nu er det dog snart på trapperne, 12. januar for at være helt præcis, og det bliver endda krydret med deres første optræden på dansk jord d. 28 i samme måned.

Men her stopper de gode nyheder ikke, for bandet som allerede er kendt for flere legendariske musikvideoer, har nemlig gjort det igen. Titlen er meget passende “WTF?”, hvilket også er det første man tænker når man hører musikken og ser billedsiden.

Bandet har tidligere nævnt, at den nye plade er inspireret af Princes “Purple Rain”, og musikken er dog også blevet mere funky. Hvis det ikke lige er din kop the, bør du dog stadig give videoen en chance, da den virkelig er imponerende lavet og meget underholdende.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS