Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Unavngivet

Et rigtig godt musikår, hvor manglen på nye mesterværker blev reddet af mange kvalitetsudgivelser, både fra debutanter og mere etablerede kunstnere.

1. The Boxer Rebellion: “Union” – En plade jeg fandt sidst på året, der nærmest i første hug røg ind på førstepladsen. Radiohead anno “The Bends” møder Pureessence; det bliver ikke meget bedre.

2. The Maccabees: “Wall of Arms” – Et kvantespring frem i forhold til bandets debut. Intens, varieret og så har frontmand Orlando Weeks ikke bare navnet, men også stemmen.

3. Editors: “In This Light and On This Evening” – Det svageste album fra Editors til dato, men stadig ace og elektronisk.

4. White Lies: “To Lose My Life” – Man kan sammenligne med Joy Division indtil Morrissey går i kloster, men det ændre ikke på, at Unfinished Business er et kickass nummer og The Price of Love er årets bedste albumslutter.

5. Manic Street Preachers: “Journal for Plague Lovers” – Yes, der var en god plade tilbage i mine aldrende helte.

6. Kasabian: “West Rider Pauper Lunatic Asylum” – En virkelig kaotisk plade, men samtidig virkelig fed og kæphøj. Hvor lang tid kan der gå, før nogen (Roskilde?!?) får trukket dem til Danmark for at spille?

7. Arctic Monkeys: “Humbug” – ikke den plade folk havde forventet og salgstallene har nok haltet. Jeg glæder mig over, at Alex Turner fortsætter med at udvikle sig og prøver sit enorme talent af, i stedet for at grinde kopier ud.

8. Kent: “Röd” – Jeg havde næsten opgivet Kent, og så sender de et virkelig godt album ud. Efterårets helt store positive overraskelse. Nu overvejer jeg at medbringe glowsticks når de spiller koncert til marts.

9) Idlewild: “Post Electric Blues” – Vanlig kvalitet fra de evige skotske underdogs. En tand mere US-orienteret og stadig under de-skotske-REM paraplyen.

10) Franz Ferdinand: “Tonight: Franz Ferdinand” – En plade der, i modsætning til Arctic Monkeys’, fik lidt hug for at være lidt for meget som forventet. Det er stadigvæk en virkelig cool og god plade.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Colbert
January 6, 2010 kl. 1:55

Wow! Din beskrivelse af The Boxer Rebellion er lige i øjet. Instant love herfra!

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS