Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

rsz_everythingeverything

Mens diverse musikmedier i slutningen af 2009 (og starten af 2010 for Frekvens’ vedkommende) kom med deres respektive bud på, hvilke plader der var de bedste i året og årtiet, der var gået, så er selvsamme medier imidlertid begyndt at spå om, hvilke navne der vil pryde det musikalske billede i 2010. Heriblandt Soundvenue og NME.

Soundvenue tipper eksempelvis på danske navne som Fallulah, Sleep Party People og Shout Wellington Air Force. Af udenlandske navne dukker navne som Marina and the Diamonds, Everything Everything og The Drums op, hvilke også alle tre indfinder sig på NME’s liste. NME tilbyder yderligere deres læsere at downloade et mixtape af deres liste, men man skal være hurtig, da listen eftersigende bliver fjernet om relativt kort tid. Musikken spænder ret bredt; med numre fra indie rock og -pop til hip-hop og elektronisk, og derfor er der lidt for enhver smag.

Hvis du har andre gode bud på, hvilke navne man bør holde sig for øre i 2010, så skriv endelig en kommentar med dine bud.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS