Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Torsten Larsen

Larsen and Furious Jane sanger og frontmand Torsten Larsen er netop i disse dage aktuel med solo albummet “The Big Payoff” som består af en række demoer som alle blev til under indspilningen af gruppens fremragende sidste album “Zen Sucker”, men altså ikke nåede med på albummet.

Albummet er nu tilgængeligt fra Larsen and Furious Janes hjemmeside ganske gratis, man skal dog af med en e-mail adresse og bliver ved samme lejlighed tilføjet Larsen and Furious Janes nyhedsmail, men det er vist stadig en ok byttehandel.

Gaffa anmelder albummet til 5 stjerner og skriver bl.a. “Hvor den ene smukt skurrende komposition holder op, tager en ny fat og rammer alle de rigtige steder. Der vises børster og stryges med hårene – ofte endda på samme tid, og man kan kun håbe på, at det ikke er sidste gang, den gode hr. Larsen udgiver godter fra den musikalske notesblok.

God fornøjelse.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
T-H
January 12, 2010 kl. 0:02

Dét her! Det er er godt nok godt!

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS