Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

twsadforgetthenightahead

Eftersom det er mig, som denne gang har ansvaret for at udregne og offentliggøre en samlet Frekvens-liste, så er det måske på tide, at min egen top 10 ser dagens lys.

Jeg har brugt en masse tid på at komme med begrundelser og finde ledsagende musikvideoer, men det arbejde blev konstant forpurret af nye opgaver og forpligtigelser, så det er nu slettet igen. Lad mig blot konstatere, at min etter muligvis manipulerede mig med sin friskhed, at jeg er glad for, at The Antlers trådte til med ekstra sortsyn, nu hvor E havde travlt med at pille sig i skægget og være lummer, og at 2009 var året, hvor jeg fandt det værd at investere i et Arctic Monkeys-album.

En samlet Frekvens-liste bliver offentliggjort i morgen.


Det skyldes muligvis min egen ugidelighed, mangel på musikalsk tæft eller noget helt tredje, men jeg synes ikke – i modsætning til mange af mine venner, kollegaer og favoritblogs – at 2009 var vanvittigt spændende. Animal Collective, Dirty Projectors, Major Lazer, og hvad der ellers topper listerne rundt omkring, fik alle en chance, men fandt altså aldrig vej til min top 10…som endte med at se således ud:

01. The Twilight Sad – “Forget the Night Ahead”
02. The Antlers – “Hospice”
03. Cymbals Eat Guitars – “Why There Are Mountains”
04. Phoenix – “Wolfgang Amadeus Phoenix”
05. The Decemberists – “Hazards of Love”
06. Grizzly Bear – “Veckatimest”
07. Bat for Lashes – “Two Suns”
08. Bowerbirds – “Upper Air”
09. Arctic Monkeys – “Humbug”
10. The Amazing – “The Amazing”

Af danske udgivelser bør Cody, When Saints Go Machine og The Rumour Said Fire (hvis man må nævne en EP) trækkes frem i lyset.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS