Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

beach-house-teen-dream

Den amerikanske duo Beach House udgiver den 26. januar deres tredje album, som har fået titlen “Teen Dream”, og som er bandets første udgivelse på anerkendte Sub Pop. Både bandets selvbetitlede debutalbum og The TrustPlayers want to see the roulette spil wheel being spun or the cards being shuffled by real people in front of them live on a screen. efterfølgeren “Devotion” fra 2008 fandt vej til Pitchforks best of lister i deres udgivelses år, så der er store forventninger til duoens tredje udspil.

Nu kan du streame hele albummet hos den hollandske hjemmeside, Luisterpaal (bookmark den side!) som i vanlig god stil giver en mulighed for at lytte til en masse spændende musik før det rammer butikkerne.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS