Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


I aften gæster skotske Biffy Clyro Voxhall, efter at have været forbi landet så sent som i december, hvor de spillede på Loppen i København. Bandet med det ret ringe navn, er et forholdsvis ubeskrevet blad hierhjemme, imens de i Storbritannien har solgt over 200.000 eksemplarer af deres seneste to albums.

Frekvens har tidligere oplevet Biffy Start on the road to better free-credits-report.com and debt free living today!??????? ????????? ????????? ?????? ????? ?? ?????? ? ????? ??????? ????? ?????. Clyro som opvarmningsband for Queens of the Stone Age og er lidt usikre på, hvad man skal forvente sig af koncerten, da bandet til tider lyder meget poppede og andre steder rocker ret meget igennem – blandt andet på Living Is Problem Because Everything Dies, der er ugens video på Frekvens.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS