Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

qtip-national-beachhouse-mi

Den svenske festival Way Out West kan igen i år præsentere et ret imponerende program. I sidste uge kunne festivalen således tilføje 4 nye navne til årets line-up, The National, Q-Tip, Beach House og Miike Snow slutter sig til et allerede urimelig stærkt felt bestående af bl.a. LCD Soundsystem, M.I.A., Pavement, The xx, Jónsi, Girls, Cymbals Eat Guitars og Paul Weller.

Way Out West giver i øvrigt deres respekt til Big Star forsanger Alex Chilton, som jo for nyligt omkom – grunden til dette er selvfølgelig at svenskerne har opkaldt festivalen efter Big Star sangen Way Out West som kan findes på gruppens andet album “Radio City”.

Frekvens var faktisk på vej til Sverige sidste år for at dække festivalen, men sygdom forhindrede dog den tog i sidste øjeblik, om økonomi og tid tillader det prøver vi selvfølgelig at få revanche i år. Desuden er det værd at bemærke at Way Out West (normalt) finder sted i samme weekend som vores egen Beatday så det er måske værd at holde øje med navne som man kunne tænke sig kiggede forbi København, M.I.A. skylder da ihvertfald en koncert…

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS