Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

rsz_click_robyn

Er du også en af dem, der skal svinge træbenene til Robyns koncert på dyrskuepladsen i Roskilde til sommer? Det garanterer jeg hermed, at en betragtelig del af Frekvens” redaktion skal. Og hvorfor ikke varme op til begivenheden allerede nu?

Robyn arbejder på sit kommende album Body Talk pt. 1, hvor hun to five a best-horoscope.com from each category you sign up for are available frommay apply. inviterer prominente navne som Snoop Dogg og Röyksopp indendøre. Man kan på Pitchfork streame en lille bid af tre numre, der vil være at finde på Robyns kommende udgivelse. Albummet rammer pladebutikkerne i juni måned. Derudover kan man se en youtube video fra det svenske talkshow Skavlan, hvor Robyn performer nummeret “Fembot” i sin helhed. Umiddelbart lader det til, at der bliver masser af rytmer at bevæge sig til, når poppigen indtager scenen i Roskilde til sommer.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS