Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

4302138560_791e8dd2ea

Roskilde aktuelle LCD Soudsystem står står bag en af årets mest ventede udgivelser når de den 17. maj smider deres tredje album, “This is Happening” på gaden. James Murphy har bebudet at det bliver sidste album fra LCD Soudsystem, men han har før pensioneret projektet for så at ombestemme sig, så lad os håbe det er tilfældet igen.

Hvis du ikke kan vente indtil den 17. maj så gå ind på LCD Soudsystems hjemmeside og hør albummet igennem, her har James Murphy nemlig lagt hele herligheden ud til streaming, så nu kan vi næsten ikke vente til vi skal feste igennem på Roskilde.

I kølvandet på førstesinglen Drunk Girls er der selvfølgelig også lavet en video, og det en ganske udemærket en af slagsen som viser tøserne i OK Go hvordan man skruer en rigtig one-take video sammen.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS