Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Der har været langt mellem roserne til det nye album fra Meat Loaf, til trods for skønt konceptpræg (en ung soldats liv) og kendte samarbejdspartnere (Bon Jovi, Brian May, Steve Vai og…. Justin Hawkins).

Frekvens har endnu ikke fået hørt “Hang Cool Teddy Bear”, så vi vil i stedet se tilbage på en af Loafs mest bombastiske øjeblikke, og det siger i denne forbindelse ikke så lidt.

I Would Do Anything for Love (But I Won’t Do That) er solide 7:37 lang, omend bagmand Jim Steinmann gerne havde set/hørt den længere, og videoen er instrueret af actioninstruktøren Michael Bay og er fyldt med patos, motorcykler og så lidt mere patos.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS