Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


I weekenden er det endnu engang blevet tid til den traditionelle SPOT festival hvor området omkring Musikhuset bugner af nyere skandinavisk musik af en mere eller mindre upcoming karakter. Men før selve festivalen går i gang fredag kan man allerede torsdag aften opleve en række udenlandske kunstnere rundt omkring på Århus’ mange spillesteder under navnet InterSPOT.

I den forbindelse tager Frekvens pladesamlingen med på Musikcafeen så vi kan spille lidt af vores yndlingsmusik før, imellem og efter aftenens 3 kunstnere.

De 3 bands som kan opleves på Musikcafeen på torsdag er Bachelorette(NZ), Klein(D) og Arms and Sleepers(US).

Fælles for de 3 kunstnere er at de alle bevæger sig inden for et spændingsfelt af elektronica med et tvist af enten folk eller pop musik. Bachelorette, som umiddelbart er det mest interessante på programmet (har bl.a. varmet op for High Places, Bear in Heaven og Deerhunter – og man kan se deres video til nummeret Her Rotating Head i toppen) kan således lede tankerne hen på en kunstner som Casiotone for the Painfully Alone altså bare med kvindelig vokal, Klein ligger et noget mere skrabet og akustisk udtryk for dagen og Arms and Sleepers spiller en art drømmende og luftig elektronisk musik og Musikcafeens hjemmeside laver en sammenligning med både Sigur Ros og Boards of Canada.

Dørerne åbner kl 20 og det er det samme som det koster at komme ind.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS