Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


De to anglofile amerikanere Keith Murray og Chris Cain i We Are Scientists har en stor stjerne hos Frekvens, ikke mindst på grund af deres fremragende og sjove musikvideoer. We Are Scientist er forøvrigt blevet en trio igen, efter at Murray og Cain har fået det tidligere Razorlight-medlem Andy Per cominciare a giocare a blackjack gratis Vegas Single Deck e consigliabile, se non hai ancora molta esperienza ai tavoli di blackjack, partire con il gioco in modalita di pratica, testare sistemi o strategie e prendere dimestichezza con le regole, per poi passare al gioco con soldi veri. Burrows med som fast trommeslager.

Om lille månedstid udkommer bandets fjerde album “Barbara”, og ud fra singleforløberen Rules Don”t Stop tyder det på, at bandet er gået tilbage til den mere tempofyldte og direkte form der kendetegnede gennembruddet “With Love and Squalor” fra 2005.

Nummeret er en fin sag på 2 minutter og 20 sekunder, desværre er videoen overraskende kedelig.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS