Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

spindrift

I aften spille Black Rebel Motorcycle Club på Train, en koncert som en del Frekvensskribenter har set frem til i lang tid.

Med som opvarmning har BRMC bandet Spindrift, der er et ganske interessant bekendtskab. For udover at tælle tidligere medlemmer af Brian Jonestown Massacre og LA-bandet The Warlocks, hører Spindrift også til på Dandy Warhols’ pladeselskab, Beat The World.

Bandets musik er kraftigt inspireret af western, og ikke mindst spagettiwestern genren. Så hvis man har mod på lidt revolverduel og highnoon-stemning inden Been, Hayes og Shapiro går i gang, bør man dukke op tidligt på Train og eventuelt tage et sniglyt på Spindrifts myspaceside.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS